ENGLEZA

I. Un Furnizor International de Incredere

Calitatea produselor balistice STIMPEX SA a fost recunoscută atunci când NAMSA a achizitionat veste protectie balistica si plăci de protecție balistică din polietilena pentru Marina Turca în 2011, facand din STIMPEX unul dintre furnizorii importanti din Europa de Est pentru NAMSA.

 

STIMPEX a echipat instituțiile publice responsabile de apărare, ordine publică și siguranță națională, Armata Română, Poliția și Jandarmeria pentru misiunile din Irak, Afganistan și Kosovo. 

vezi produse militare

1/6
II. Echipamente Balistice la Standarde Inalte

Performanţele tehnico-tactice ale echipamentelor de protecţie balistică sunt certificate prin testarea acestora în laboratoare acreditate pe plan naţional şi internaţional: Laboratorul de încercări pentru protecţie balistică şi pirotehnice al Centrului de Cercetare Ştiinţifică pentru Apărare N.B.C. şi Ecologie din cadrul Ministerului Apărării Nationale din România; Laboratorul de testare balistică din Mellrichstadt, Germania, Banca Nationala de Testare din Italia; Aparare, securitate si siguranta TNO din Olanda. 

vezi produse militare

III. 20 de ani de Experienta in Protectie Balistica

Infiintata in 1991, S.C. STIMPEX S.A. a desfasurat in ultimii 20 de ani ample programe de cercetare si dezvoltare in vederea diversificarii producţiei în domeniile echipamentelor de protecţie balistică, antivandal şi autoapărare. vezi produse militare

 

In vederea desfasurarii activitatii conform celor mai inalte standarde de calitate, STIMPEX este ceritificata din 2007 incepand si pana in prezent cu TÜV CERT, PARTNER (GLOBAL) CERT şi NATO AQAP.

REGISTRUL COMERTULUI DIN ROMANIA NR. J40/2078/1991; CIF RO 326768; CAPITAL SOCIAL: 4.142.505 LEI

Copyright © 1991 - 2014 S.C. STIMPEX S.A. potrivit Legii nr. 8/1996